Vinjett
Förstasidan Boken Tadeusz Cynkin Föreningen Länkar Kontakt För medlemmar

Bli medlem i Vita Vitalis

Föreningen Vita Vitalis tar gärna emot nya medlemmar. För att bli medlem ska man bli invald av befintliga medlemmar och betala medlemsavgiften. För 2019 är medlemsavgiften 50 kr.

Medlemskapet ger möjlighet att påverka föreningens verksamhet och hjälpa till med det praktiska arbetet med spridningen av boken.

Tanken är att de som känt Tadeusz nog skulle vara intresserade av bidra. Vi ser det som en gåva från Tadeusz många vänner för hans livsgärning.

Små och stora bidrag är lika välkomna. För varje tusenlapp som doneras får givaren fem exemplar av  boken. Vi som bildat föreningen Vita Vitalis har själva satsat tid och pengar.

Låter det intressant? Vill du vara med och sprida kunskap om Tadeusz livsgärning? Om du vill bli medlem i föreningen skickar du dina kontaktuppgifter till info@vita-vitalis.se eller använder Kontakt-sidan.

Penninggåvor sätter du in på föreningens konto 677.405-5 i Skandiabanken. Clearingnumret är 9159. Kom ihåg att skriva ditt namn så att vi vet varifrån pengarna kommer!
Sidan uppdaterad 2019-02-18
Föreningens stadgar hittar du här.
Vita Vitalis c/o Rolf Oward, Smedsgränd 2, 753 20  Uppsala
Tel  018 - 710 500
info@vita-vitalis.se